Nemaco Bouwmachines

Voor Nemaco Bouwmachines b.v. werden wij gevraagd om een bedrijfvideo te produceren voor de verkiezing ‘onderneming van het jaar 2017’ van de Business Club Hellendoorn-Nijverdal. Omdat Nemaco ook op social media erg actief is en hiermee verder wil uitbreiden, werd besloten om 360° Virtual Reality in te zetten om nog meer bezoekers te trekken. Een combinatie van Real life & Virtual Reality werd uiteindelijk het doel van de promotievideo die op 8 maart 2107 werd vertoond aan meer dan 200 ondernemers in het ZINiN Theater in Nijverdal.

Wat hebben wij gedaan?

Scenario/draaiboek
Regie
Camera en geluid
360° Virtual Reality foto’s
Montage beeld/geluid/muziek

Onze business is bouwmachines en hebben dus geen kijk op videoproducties. Onder het motto “Schoenmaker houd je bij je leest” heeft Nemaco zich aangenaam laten verrassen door de creativiteit van PASCREA! De gehele communicatie en de opnames waren tot in de puntjes geregeld!

Het resultaat, een prachtige promotiefilm met bijbehorende Virtual Reality beelden hebben erg veel positieve reacties opgeleverd!

PASCREA een kwalitatief hoogstaand bedrijf welke ontzorgt, de juiste uitstraling en lef in haar producties! Een aanrader dus. Wij gaan in de toekomst zeker meer zaken doen!

Wim Ligtenberg & Marc Emsbroek Directie Nemaco