Metal Machinebouwers

Voor Metal Machinebouwers b.v. werden wij gevraagd om een bedrijfvideo te produceren t.g.v. de nominatie van de Business Club Hellendoorn-Nijverdal ‘onderneming van het jaar 2016’ verkiezing. Besloten werd om meerdere versies te maken, waarbij wij de kop en staart konden verwijderen, zodat de bedrijfsvideo ook geschikt zou zijn voor op hun website. Omdat deze website in 3 talen is, werd tevens een Duitse en Engelse ondertiteling toegevoegd aan de Nederlands gesproken versie.

Wat hebben wij gedaan?

Scenario/draaiboek
Voice-over
Regie
Logo animatie
Camera en geluid
Make-up/haarstyling
Montage beeld/geluid/muziek
Ondertiteling in Duits en Engels

Video met Duitse ondertiteling
Video met Engels ondertiteling

Onze eerste kennismaking was tijdens een BCHN uitje naar Haarlem en Zandvoort, van deze dag had Michael een compilatie gemaakt en gedeeld met onze gezamenlijke reisgenoten destijds.

PASCREA, communicatie uitingen in beeld en geluid.  Een mooi product met een blijvende betekenis maken in ons geval een bedrijfsfilm.

Wij hebben Michael als creatief met oog voor detail ervaren. Het resultaat is top en precies wat we voor ogen hadden, dus heeft u plannen inzake bedrijfsvideo, commercial of alle andere uitingsvormen in beeld en geluid “leg het Michael voor”.

Wilfred Ligtenberg Directeur Metal